Elbrich Wind-Wartena

Elbrich Wind-Wartena

Mijn werk bestaat uit het spelen met diverse materialen en technieken die ik als docent tekenen en textiel heb geleerd.

Het combineren van kleur en materie en genieten van het proces, de verwachting en soms de verrassingen die dit geeft is voor mij een genot.

Voor mijn schilderijen gebruik ik diverse materialen. De ondergrond is doek of paneel waarop ik vooral met acrylverf werk. Met dit materiaal is zoveel mogelijk dat het vrijwel onmogelijk is dit in één werk te verwerken. Daardoor ontstaat er ook steeds een nieuwe uitdaging voor mij om dit een vervolg te geven in weer een nieuw schilderij.
Ik maak ook vaak gebruik van stoffen, structuren en diverse natuurlijke materialen waardoor een ruimtelijk en gelaagd effect ontstaat.

Mijn werk is een uitdrukking van emotie en kleur en dus als abstract te benoemen.
Mijn schilderijen zijn van 10 x 10 cm tot 200 x 200 cm.

Mijn andere werk is LEER&TAS – een Vantastische tas

Ik maak tassen van diverse materialen. In Ogenblik zijn vooral mijn leren tassen te vinden. Ik maak ze volgens een basismodel waarbij de natuurlijke randen van de huid of juist de beschadigingen of gaten de inspiratie geven voor de tas.
Het leer dat gebruikt wordt voor de tas is leer dat niet meer gebruikt kan worden voor schoenen, meubelbekleding of andere toepassingen.

De tas heeft een tussenvak en een telefoonvakje waarop vrijwel altijd een tekst of tekening is gezet om nog een persoonlijker touch aan de unieke tas toe te voegen.

Een tas voor jarenlang genieten!

www.vantastisch.com

Tel: 0625575212